SPX

 

Részletes jellemzők

 

Különleges és csodálatos szexuális élményre számíthat az SPX kapszulával! Szeretne Ön az intim pillanatokban mindig magabiztos lenni, gyors stabil erekciót elérni? Szeretne olyan élményt, ami túlszárnyalja minden eddigi fantáziáját is? Ha igen, akkor érdemes tovább olvasni.

 

A gondosan kiválasztott és ellenőrzött körülmények közt feldolgozott gyógynövények keveréke megoldhatja potencia problémáit. Az SPX kapszulával fokozott szexuális vágyat, és a szexuális teljesítmény jelentős növekedését tapasztalhatja meg. A vágy és teljesítmény mellett a hímvessző méretének és teljesítményének növekedését is érezheti. Ezek egy fantasztikus szexuális élménnyel párosulnak, amit olyan orgazmus koronáz meg, amit még soha nem tapasztalt.

 

Gyors hatás! A kapszula bevételétől számított 20-30 percen belül számíthat rá, ha szexuális hangulatba kerül. A gyorsabb felszívódáshoz öntse a kapszula tartalmát nem túl hideg vízbe, vagy más szénsav és alkoholmentes italba. Enyhén fahéj ízű, egyáltalán nem keserű!

 

Csodálatos orgazmus! Egy átlagos felnőtt férfi orgazmus közben 5-7 izom összehúzódást produkál. Az SPX kapszula használatával az orgazmus közbeni izom összehúzódások száma 5-7-ről 15-25-re emelkedhet.

 

Összetevők: Articum Lappa, Szibériai Ginzeng, Gynostemma, Panax Ginseng

Szedési útmutató: Naponta 1 kapszulát vegyen be - lehetőleg éhgyomorra - egy pohár vízzel vagy tejjel.


Ellenjavallat:
Nem alkalmazható nők által. Kérdezze meg orvosát a kapszula szedése előtt, ha bármilyen gyógyszert szed. A Cinnamomum cassia jelentős mennyiségű kumarint tartalmazhat, ezért alkalmazása kerülendő antikoaguláns típusú gyógyszerek szedése esetén.


Figyelem:
Ez a termék nem alkalmas semmiféle betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy annak megelőzésére. Ezen étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet! Ne lépje túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget, azaz a napi 1 kapszulát!


A napi ajánlott fogyasztási mennyiség: 1 kapszula 3 naponta!

Gyerekektől elzárva tartandó! Nem ajánlott 18 éven aluliaknak!

 

OÉTI-szám: 13485 / 2013

 

Az SPX hatása

 

Azonnali hatás (bevételtől számított 20-25 percen belül)

 

Akár 3 napos hatásidő

 

A szexuális teljesítőképesség növekedése

 

Stabil, hosszan tartó, erőteljes erekció (szexuális inger hatására)

 

A pénisz méretének növekedése

 

Csodálatos orgazmus (orgazmus közbeni izom összehúzódások száma 5-7-ről 15-25-re emelkedhet)

 

Az általános fizikai erőnlét növekedése

 

Hátfájási tünetek nélkül

 

 

Kinek ajánlott?

 

Az SPX nem csak azoknak a férfiaknak ajánlott, akik merevedési zavart akarnak kezelni, hanem azoknak is, akik fantasztikus szexuális élményben és többszörös élvezetben kívánnak részesülni.

 

 


Vásároljon SPX-t a legkedvezőbb áron!

 • 1 doboz SPX

  spx

  2900.-Ft

 • 5 doboz SPX

  spx

  12500.-Ft

 • 3 doboz SPX

  spx

  7950.-Ft

 • 10 doboz SPX

  spx

  23900.-Ft


© 2016 SPX Kapszula


Termékeink nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.
© 2016 potencianoveles.com - Potecianövelők