Dragon Power Kapszula

A megfelelő időben, NE bízzon semmit a véletlenre!

 

Merevedési zavar? Potencia problémák? Felejtse el ezeket a fogalmakat! A birtokunkban lévő Technológia alkalmazásával a Dragon Power-t a legkiválóbb összetevőkből alkottuk meg, amelyek hatékonyabbak, mint a legtöbb egyéb, a kereskedelemben kapható termék. Egy kapszula Dragon Power a legmerevebb, legteljesebb, kőkemény erekciót biztosítja az Ön számára, amit eddig valaha tapasztalt.

 

Nem tart ki elég sokáig vagy nem teljesíti az elvárásokat? Ez elő sem fordulhat. A Dragon Power minden alkalommal biztosítja Önnek a szexuális kitartást és egy maratoni futó állóképességét. Aggódik a regenerálódási idő maitt ? A Dragon Power kapszulával nincs ok az aggodalomra, akár 5-10 percen belül képes lehet az újrakezdésre.

 

Elege van a pirulákból, amelyek egyszerűen nem működnek vagy a receptre írt tablettákból, amelyek rendkívül drágák és mellékhatásokkal járnak? Hát most itt a Dragon Power Kapszula, egy teljesen természetes étrend-kiegészítő, ami kombinálja a legújabb technológiákat, és a több évszázados ősi kínai orvosi tudományt, mellyel biztosítja Önnek élete legeredményesebb szexuális élményét!

 

 

A "legendás szupertabletta" már nem mítosz!

 

Hosszú hónapokon át tartó kísérletezés után, végre megszületett egy fantasztikus termék, amely akár 4 napig is biztosítja Önnek, hogy helyt álljon, és mindezt mellékhatások nélkül. Az Ön szexuális kielégülése többé nem marad beteljesületlen! Élvezze a kőkemény erekciókat, amit partnere is észrevesz majd, és képes lesz érezni a különbséget.

Kevesebb mint 1 óra alatt hat: Sokak számára a Dragon Power Kapszula már 15-20 perc alatt hat! Használata során élete lehető legkeményebb, legteljesebb merevedését élheti meg.

 

Drámaian javult szexuális állóképesség és energia - A Dragon Power Kapszula hihetetlen növekedést nyújthat az állóképességben, kitartásban és önbizalomban. Sokkal tovább kitarthat, mint bármelyik másik termék. A Dragon Power kapszula kúraszerű használata helyre állíthatja a potenciát, lerövidítheti az aktusok közötti időtartamot. Segíthet az idegrendszer kimerültsége és a fáradság leküzdésében, így mint mentálisan, mint fizikailag jobb lesz a terhelhetőség.

A Dragon Power kapszulának nincsenek ismert mellékhatásai, ha csak az ajánlott mennyiséget szedi be. A kapszula speciálisan összeállított összetevői lassan szívódnak fel, nem terhelik a szervezetet, ezért hatása elnyújtott (akár 3-4 nap).

 

A Dragon Power-t arra terveztük, hogy biztosítsuk az összetevőknek a rendelkezésre álló lehetséges legtermészetesebb, leggyorsabban reagáló, leghosszabb ideig tartó felszívódását. Élje át a Dragon Power kapszulával élete leghosszabb és legizgalmasabb szexuális teljesítményét.

 

 

ÖSSZETEVŐK

 

Dagon Power 100 %-ban gyógynövényekből áll. Egyáltalán nem tartalmaz vegyi anyagot, ezáltal egy biztonságos választás az Ön számára.

 

Valójában a Dragon Power -t már évszázadok óta ismerik. A Dragon Power formula már négyszáz éve használatos Ázsiában, uralkodók és magas rangú személyek által speciális szexuális stimuláció céljából. Abban az időben azok a férfiak, akik nagy szexuális energiával és szexuális erőnléttel (stamina) bírtak nagy megbecsülésnek örvendtek széles körben. Azért, hogy erre a hírnévre rászolgáljanak nagy mennyiségben fogyasztottak gyógynövényeket és gyógynövény kivonatokat. Néhány évvel ezelőtt ezt a formulát újra kifejlesztették a keleti táplálkozáskutatók. A legmodernebb tudományos gyártási technológiákat és több neves kutató együttműködését felhasználva elérték, hogy ez a gyógynövényekből álló formula egy kapszulában hatékonyan működjön.

 

Mindamellett, ez a termék nem ajánlott mindenkinek. Nem ajánlott, ha szívproblémái vagy magasvérnyomás-betegsége van. Ahogy más étrend-kiegészítőkkel és gyógyszerekkel kapcsolatban, ha aggódik, hogy a termék megfelelő-e az Ön számára, kérje orvosa tanácsát, mielőtt használná! A termék gyermekektől távol tartandó

Sok éves kutatás és fejlesztés eredményeképpen, a Dragon Power kiváló eredményeket produkál MELLÉKHATÁSOK NÉLKÜL!

 

A Dragon Power gyártásakor a legmodernebb gyártási technológiákat használják fel, hogy ez a fantasztikus keverék felhasználható legyen akár egy kapszulában is.

 

 

A Dragon Power összetevői

 

Panax ginseng gyökér
125 mg Panax ginseng gyökér kivonatot tartalmaz. A ginzeng gyökeret évszázadok óta használják a Távol-Keleten. A kínaiak embergyökérnek is hívják. Növeli a szellemi, fizikai teljesítőképességet

 

Cinnamomum cassia
Közismert nevén, fahéj. 80 mg-ot tartalmaz a Cinnamomum cassia száraz kéregbéből, 10:1 arányban. Jótékony hatásai miatt már több száz éve gyógynövényként tartják számon.

 

Apium graveolens
A zeller egyszerre gyógy- és fűszernövény. Gyógyászati célú felhasználása elsősorban vizelethajtó tulajdonsága miatt jelentős de több jótékony hatása van. 10:1-ben gyökér kivonatot tartalmaz, 70 mg-ot.

 

Brassica juncea
Más néven, a szareptai mustár magja fűszer és gyógynövény egyaránt. A gyógyászatban belsőleg emésztési panaszok ellen használják. 10:1-ben kivonatot tartalmaz, 25 mg-ot.

 

Minden kapszula 100 mg zselatinból tevődik össze!

 

OÉTI-szám: 13044 / 2013

 

ADAGOLÁS

 

Alkalmanként 1 kapszula orális bevétele ajánlott felnőtt férfiaknak. Javasolt az aktus előtt 30-45 perccel. Igyon sok vizet! A jobb és gyorsabb hatás eléréséhez ajánlott étkezés után 1,5-2 órával bevenni. Maximum napi adag: 1 kapszula. Hatása több napig érezhető.*

 

Figyelem! Ez a termék nem alkalmas semmiféle betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy annak megelőzésére. Ezen étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet! Ne lépje túl az ajánlott fogyasztási mennyiséget, azaz az 1 kapszulát!

 

Csak felnőtteknek (18 - 60 év). Nem alkalmazható magas vérnyomásban szenvedő, idegrendszeri problémákkal küszködő vagy súlyos mentális betegségben (epilepszia, skizofrénia) szenvedő személyek által.

 

Gyerekektől elzárva tartandó! Fénytől és melegtől elzárva tartandó!

 


Dragon Power Megrendelés

Készlet hiány miatt nem rendelhető!


Termékeink nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.
© 2015 potencianoveles.com - Dragon Power Kapszula